بلاگ

تفاوت نوشيدني ميوه اي و نكتار و آبميوه طبيعي چيست؟

خصوصیات یک آبمیوه طبیعی چیست؟

امروزه شرکت های متعددی در زمینه تولید آبمیوه به صورت عمده در حال فعالیت بوده و افراد زیادی نیز هر روزه این محصولات را از سطح بازار خریداری و مصرف می کنند ولی جالب است بدانید که تمامی شرکت های تولید کننده باید استاندارهایی را در تولیدات خود رعایت کرده و روی بسته بندی های خود تمامی این اطلاعات را به مردم عرضه کنند.

تقسیم بندی آبمیوه های صنعتی

آبمیوه ها در بازار به 3 سطح تقسیم می شوند:

– نوشیدنی های میوه ای
– نکتار ها
– آبمیوه های طبیعی

که میزان آبمیوه طبیعی در هرکدام از این محصولات متفاوت است. در نوشیدنی های میوه ای حداقل باید 20 درصدآبمیوه طبیعی وجود داشته باشد که این میزان در نکتارها با توجه به نوع میوه 40 تا 50 درصد است.در آبمیوه خالص نیز باید کاملا از آب میوه طبیعی استفاده شود که این نکته نیز باید در روی بسته بندی محصول درج می شود.

تمامی این اطلاعات باید به صورت شفاف در بسته بندی محصول درج شود و تمامی شرکت ها موظف هستند که این اطلاعات را به صورت کاملا شفاف روی بسته بندی کالای خود درج کنند و در صورتیکه مصرف کننده نیز مشاهده کند که اطلاعات درج شده با نوع محصول مغایرت دارد می تواند موضع را برای گزارش و رسیدگی به تخلف به دانشگاه های علوم پزشکی و یا سازمان غذا و دارو اعلام کنند.

 

گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع : asriran.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *